КАКО ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ?

Првиот чекор до сигурно купување е регистрација. Со регистрација на нашиот сајт во потполност ќе можете да ги искористите сите погодности и поволности кои foja.com.mk  ги овозможува за своите  корисници , а со пријавување на нашата електронска страна можете да бидете сигурни дека нема да пропуштите ниту една нова акција или новитети кои ги имаме додадено во нашата понуда.

Кликнете на линкот. (*линкот*)

Целиот процес на регистрација е многу едноставен и брз. Кликнете на полето “Пријави се  или регистрај се ” во горниот десен агол од секоја страница, бидете без грижи, поставувањето на вашите податоци е во потполност сигурно, бидејќи при пријава и регистрација на нови корисници се користи сигурносен протокол кој оневозможува кражба на лични податоци. 

Внесете ги вашите податоци за пријава.

Внесете ја вашата email адреса која сакате да ја користите на нашата страница, име, презиме и лозинка. Потврдата за вашата регистрација со вашите кориснички податоци кои ги имате внесено ќе биде испратена на вашиот email за неколку секунди. На тој начин регистрацијата е завршена и сега можете да ја разгледате нашата понуда, да креирате ваша листа на желби или пак веднаш  да почнете со додавање на производи во вашата кошничка и така сигурно да купувате. Доколку во било кој момент имате потреба на помош, можете слободно да не контактирате на  077 559 969 или на onlineshop@foja.com.mk

Купување.

Откако ќе се регистрирате, на оставената e-mail адреса ќе добиете линк за верификација на Вашиот профил.
Потоа  можете да продолжите со купување.
Одберете го продуктот кој сакате да го купите и кликнете на полето “Во кошница”.
Можете да ја промените количината, односно да додадете повеќе парчиња од истиот вид.
Во секој момент можете да видите кои продукти ги имате во Вашата кошничка со кликање на полето “Погледнете во кошница”.  

Или кликнете на полето Во горниот десен агол.

Во овој дел се прикажани сите продукти кои се ставени во Вашата кошничка, во било кој момент можете да го отстраните било кој продукт , со кликање на копчето  кое се наоѓа до продуктот.

Кога ќе завршите со одбирање на продукти, кликнете на полето “Продолжете со плаќање”.

Внесете ги точните податоци на наведените полиња, за да се процесира нарачката.
И одберете го методот на плаќање.

Плаќањето може да се изврши со :
– Кредитна/Дебитна картичка Maestro/Mastercard/ VISA
– Преку уплата во Банка на наша жиро сметка
– Плаќање при достава на производите.

Прочитајте ги Правилата и условите за користење на Веб страницата
И кликнете на полето “Продолжете со нарачка”.

За направената нарачка ќе добиете потврда на наведенaта e-mail адреса.
Ќе бидете контактирани од страна на вработено лице.
Потоа нарачаните продукти се испорачуваат до Вашата адреса.