РАСТЕНИЈА ЗА СЕНКОВИТИ ПОЗИЦИИ


Во оваа група се селектитани различни видови на растенија (цветен расад, перени, грмушки и дрвја) кои имаат способност успешно да се развиваат во сенковити позиции.

close

ДОЗНАЈ ГИ ПРВ ПОПУСТИТЕ И МНОГУ ИНФОРМАЦИИ !

Остави ја твојата e-mail адреса и добивај информации ↴


close


ДОЗНАЈ ГИ ПРВ ПОПУСТИТЕ И МНОГУ ИНФОРМАЦИИ !

Остави ја твојата e-mail адреса и добивај информации ↴

You've just added this product to the cart: