РАСТЕНИЈА ЗА ОГРАДИ


Растенија кои поднесуваат густо садење,често кроење, формираат густа крошна и ги користиме како визуелна,звучна или хигиенска бариера се вклучени во оваа група.

Зависно од видот и намената се садат на растојание од 60-100-150см.

При изборот на видот секојпат имајте ги во предвид за:
Почвените и микроклиматски услови на Вашето место.

Можностите за навремено и редовно одгледување (полевање,кроеење..итн.)

Изгледот: Лист, текстура, боја, посакуваната височина …итн.

You've just added this product to the cart: