ПОЛЗАВИЦИ


Првата асоцијација за ползавци се одрини, перголи, арки, ѕидови и огради обраснати (покриени) со растенија ползавци.
Зависно од позицијата, желбата и грижата која што можеме да им ја пружиме.
Изборот е голем: Листопадни –зимзелени;
Споро – брзо растежни; Цветни – лисно декоративни..итн.

You've just added this product to the cart: