Актуелни Попусти

close

ДОЗНАЈ ГИ ПРВ ПОПУСТИТЕ И МНОГУ ИНФОРМАЦИИ !

Остави ја твојата e-mail адреса и добивај информации ↴

17
ГОДИНИ

РАБОТИМЕ ПАСИОНИРАНО

ЗА НАС


Градинарскиот и оперативен центар ФОЈА е компанија
која нуди широк асортиман на производи и услуги од областа на хортикултурата.
ФОЈА проектира, изведува и одржува најразлични пејсажни проекти
од цветни корита, паркови до кровни градини.
Создавајќи креативни решенија и рационални предлози за различни типови на градини…

ШТО РЕКОА ЗА НАС


0
ГОДИНА НА ОСНОВАЊЕ
0
ИСКУСНИ ФЛОРАМИСИОНЕРИ
0
СРАБОТЕНИ ПРОЕКТИ
0
+
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ИНФОРМАЦИИ
И НОВОСТИ


Дознајте повеќе за растенијата,
градината и хортикултурата,
уредувањето и одгледувањето
и научете нешто повеќе

ЗА НАШАТА РАБОТА


ГРАДИНАРСКИ ЦЕНТАР

ГРАДИНАРСКИ
ЦЕНТАР

Ние Ви нудиме растение за секој дел од вашата градина.

ПЕЈЗАЖНО УРЕДУВАЊЕ

ПЕЈЗАЖНО
УРЕДУВАЊЕ

Секој уреден двор пренесува милион зборови со една „слика“

СЕРВИСИ

СЕРВИСИ

Тајната на убавите градини
е во нивното одржувањe
f

0-02-05-99cb3de00665e3fcd3ac7cfa0210ec3bcd838b0371ead1ae82bb3f78969274ef_83cd9ded (2)

КРОВНИ
ГРАДИНИ

Парче природа во станбеното домување.

ПОШУМУВАЊЕ

ПОШУМУВАЊЕ

Посветуваме огромно внимание на грижата
за животната средина


ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИПРОИЗВОДСТВО НА САДНИЦИclose


ДОЗНАЈ ГИ ПРВ ПОПУСТИТЕ И МНОГУ ИНФОРМАЦИИ !

Остави ја твојата e-mail адреса и добивај информации ↴

You've just added this product to the cart: