ЛОКАЦИЈА И КОНТАКТ


АДРЕСА

БОРИС ТРАЈКОВСКИ 152А 1000, СКОПЈЕ

ТЕЛЕФОН

ТЕЛЕФОН: +389 2 2772 046
Продажба: +389 78 225 897
Online shop: +389 77 559 969

Администрација: +389 78 362 969

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник- Сабота: 08-17ч.


close


ДОЗНАЈ ГИ ПРВ ПОПУСТИТЕ И МНОГУ ИНФОРМАЦИИ !

Остави ја твојата e-mail адреса и добивај информации ↴