Градинарскиот центар Фоја,заради зголемен обем на работа вработува

Флорамисионери за повеќе позиции ,на неопределено време

I. (3-ТРОЈЦА) ПРЕЗЕНТЕРИ – ПРОДАВАЧИ М/Ж
Во градинарскиот центар во Кисела Вода.


Потребни квалификации:

1.Основно предзнаење од областа на хортикултурата ,растенијата и нивните карактеристики

2.Способност за љубезна и срдчена комуникација со клиенти

3.Подготвеност за работа во тим

4. Вредни и одговорни кон работните обврски

5. Претходно работно искуство е предност, но не е задолжително.

II. (3-ТРОЈЦА) ГРАДИНАРИ М/Ж – ЗА УРЕДУВАЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ НА ДВОРОВИ  ВО СКОПЈЕ
Потребни квалификации:

1.Подготвени за физичка работа
2. Вредни и одговорни.3.Претходно искуство не е задолжително.III. (3-ТРОЈЦА) ГРАДИНАРИ М/Ж

Работа во склоп на Градинарскиот центар, во Кисела вода
( Одгледување на растенија , садење ,полеввање, плевење и слично )
Потребни квалификации:

1.Подготвени за физичка работа
2. Вредни и одговорни.3.Претходно искуство не е задолжително.

Што нудиме:

1.Пријавени ( 8 часовно работно време ) на неопределено време

2. Почетна плата : 22.000 – 25.000 денари .

3. Пријателска, пријатна и професионална работна средина.

Доколку сте одговорна, позитивна и вредна личност , имате љубов кон растенијата и хортикултурата и се препознавате во наведената работна позиција,

Aплицирајте на линкот https://foja.com.mk/apliciraj/

контактирајте не на: 02 2772 046 / 078 225 897

или испратете ни кратка биографија -CV на: office@foja.com.mk

Приклучете се на тимот Флорамисионери.🌿