Градинарскиот центар Фоја вработува
Кандидати за повеќе позиции:

1.  (5) Градинари  – за работа на терен
Одржување и уредување на дворови.
Претходно искуство не е задолжително, предност имаат кандидати со возачка дозвола Б категорија.

2. (4) Градинари М/Ж – за работа во градинарски центар
Одгледување на растенија, садење ,полевање, плевење.
Претходно искуство не е задолжително.

3. (4) Презентери – Продавачи М/Ж
Потребни квалификации:
– Основно предзнаење во областа на хортикултурата
– Препознавање на растенијата и другите градинарски додатоци и нивните карактеристики
– Способност за љубезна и срдчена комуникација со клиенти
– Подготвеност за работа во тим
– Агилни, одговорни и сериозни кон работните обврски
– Ентузијазам, проактивност и ажурност
– Претходно работно искуство е предност, но не е задолжително.

Што нудиме:
– Пријавени ( 8 часовно работно време )
– Работа во динамична атмосфера и тимска работа каде што идеите се вреднуваат и се поттикнуваат можности за остварување на истите.
– Пријателска, пријатна и професионална работна средина.

Доколку сте одговорна, позитивна и вредна личност , имате љубов кон растенијата и хортикултурата и се препознавате во наведената работна позиција,

Aплицирајте на линкот https://foja.com.mk/apliciraj/

контактирајте не на: 02 2772 046 / 078 225 897

или испратете ни кратка биографија -CV на: office@foja.com.mk.

Приклучете се на тимот Флорамисионери.🌿