Актуелни Попусти

18
ГОДИНИ

РАБОТИМЕ ПАСИОНИРАНО

ЗА НАС


Градинарскиот и оперативен центар ФОЈА е компанија
која нуди широк асортиман на производи и услуги од областа на хортикултурата.
ФОЈА проектира, изведува и одржува најразлични пејсажни проекти
од цветни корита, паркови до кровни градини.
Создавајќи креативни решенија и рационални предлози за различни типови на градини…

ШТО РЕКОА ЗА НАС


0
ГОДИНА НА ОСНОВАЊЕ
0
ИСКУСНИ ФЛОРАМИСИОНЕРИ
0
СРАБОТЕНИ ПРОЕКТИ
0
+
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ИНФОРМАЦИИ
И НОВОСТИ


Дознајте повеќе за растенијата, градината и хортикултурата,
уредувањето и одгледувањето и научете нешто повеќе

ЗА НАШАТА РАБОТА


ГРАДИНАРСКИ ЦЕНТАР

ГРАДИНАРСКИ
ЦЕНТАР

Ние Ви нудиме растение за секој дел од вашата градина.

pejsazno ureduvanje

ПЕЈЗАЖНО
УРЕДУВАЊЕ

Секој уреден двор пренесува милион зборови со една „слика“

servisi

СЕРВИСИ

Тајната на убавите градини
е во нивното одржувањe

krovna gradina

КРОВНИ
ГРАДИНИ

Парче природа во станбеното домување.

posumuvanje

ПОШУМУВАЊЕ

Посветуваме огромно внимание на грижата
за животната средина


ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИПРОИЗВОДСТВО НА САДНИЦИ


You've just added this product to the cart: